Loading
Satul de Vacanta Campoeuroclub
Average rating:  
 52 reviews
by Buscu on Satul de Vacanta Campoeuroclub
Excepţional

Totul a fost perfect

by Gabriela Chirita on Satul de Vacanta Campoeuroclub

Un loc foarte frumos, cu personalul foarte atent la nevoile turistilor si mancare foarte buna.
O sa revenim cu placere. 🙂

by Andrei on Satul de Vacanta Campoeuroclub
Bine

by Victor on Satul de Vacanta Campoeuroclub
Excepţional

by Marcel on Satul de Vacanta Campoeuroclub
Prost

by Paula on Satul de Vacanta Campoeuroclub
Foarte prost

by Adriana on Satul de Vacanta Campoeuroclub
Acceptabil

by Iuliana on Satul de Vacanta Campoeuroclub
FRUMUSETIA NATURI RELAX

TOTUL FOARTE FRUMOS FOARTE CURAT PERSONAL FOARTE GENTILI. LA RESTAURANT FOARTE BUNA MANCAREA DAR FOARTE PUTIN ALEGERE IN MENIU PENTRU COPII NU MULTII COPII MANANCA PESTE AR TREBUI AJUNS MAI MULT IN MENIU LA ALEGERE ,PENTR ADULTI E OK

by Binișor ne așteptăm la altceva mai bun on Satul de Vacanta Campoeuroclub


Condițiile exact cum sau văzut pe internet


Mâncarea foarte bine gătită dar foarte putina .. adică nici de cum gramajul indicat și foarte foarte scump Peșteleby Bogdan on Satul de Vacanta Campoeuroclub
Excepţional

by Emil on Satul de Vacanta Campoeuroclub
Ne-am simtit tare bine si ne-a impresionat atat frumusetea deltei cat si a personalului.

Am ramas foarte placut impresionata de personal.As putea sa spun ca,,omul sfinteste locul,,.Echipa care are in grija locatia este amabila si de o familiaritate sincera si naturala. Locul este linistit, curat si raportul caitate -pret e foarte bun.Mancarea e gustoasa si indestulatoare,variante de excursii exista si........ trebuie sa mai mentionez ca nu prea sunt tantari(fiindca au stopit).

by Tbianca on Satul de Vacanta Campoeuroclub
Experienta interesanta· Camera si baia curate - 2 paturi duble despartite de un dulapior si atat. Plase de insecte la geamuri. Mic dejun bufet: carnaciori, cremvusti, omleta, ochiuri, mezeluri, branza, unt, gem, ceai si cafea..in mare asta a fost - ok. Terasa comuna mare, spatiu verde, scaune, mese, loc de joaca pt copii, este ponton si facilitati pt excursii, pescuit. All in all good.

 · Ca sa ajungi la cazare trebuie luat bacul din Nufarul dupa care urmeaza un drum plin de gropi si foarte ingust. Mancarea trebuie comandata in avans si nu sunt f multe variante. Nu as putea spune ca mi-a placut ceva in mod deosebit dar ok. Piscina trebuie curatata si schimbata apa. Zona verde trebuie intretinuta. Intreg campusul are nevoie de maintenanta si de un refresh. Trebuie stropit pt tantari.
by Ymar on Satul de Vacanta Campoeuroclub
Rust en Natuur. Maar ook gezelligheid


Toertocht met een bootje door het gebied is een must. Veel vogels o.a Pelikanen. ER wordt in het hotel goed Engels gesproken en lekker gekookt.

Je bent hier wel afgezonderd van de wereld. Niet even winkelen of zo. Maar daar was ik hier ook niet voorby Mihalache on Satul de Vacanta Campoeuroclub
Bine

by Ediale on Satul de Vacanta Campoeuroclub
Very cozy

The place is very cozy and perfect for children. The administrator has been really nice with us in the moment we had a problem. They also organized a road trip in the Danubio for us.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»